Termeni si Conditii

 

TERMENI SI CONDITII

www.targulanimalelor.ro 
Aceste conditii generale de utilizare sunt valabile pentru toate relatiile intre targulanimalelor.ro si utilizatorii sai.


Acceptarea conditiilor de utilizare
Serviciile targulanimalelor.ro sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse. Folosirea acestui site presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor. Cosultati aceasta sectiune a site-ului targulanimalelor.ro pentru a le cunoaste si respecta, ele sunt accesibile in permanenta.


Descrierea serviciilor
Targulanimalelor.ro este un site de anunturi online dedicat animalelor. Aici puteti publica anunturi gratuite in diverse categorii si puteti cauta prin anunturile publicate deja pe targulanimalelor.ro de catre alti utilizatori.
Echipa  targulanimalelor.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau corecta anunturile si a le publica ulterior, iar in cazul in care continutul si veridicitatea anunturilor introduse in baza de date de catre utilizatori nu corespund cu termenii si conditiile afisate pe site, ne rezervam dreptul de a respinge anunturile neconforme.


Dreptul de autor
Informatiile publicate pe www.targulanimalelor.ro apartin site-ului. Aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al administratorilor site-ului. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.


Norme de utilizare
Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor. Atunci cand postati materiale, afirmati, sustineti si garantati ca detineti toate drepturile de autor pentru materialul postat. Postand materialul pe site, acordati catre site o licenta (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusiva, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial prin care transmiteti catre site toate drepturile de autor asupra materialului postat.
Utilizatorul este de acord sa nu posteze materiale al caror continut contravine legilor statului roman.


Limitarea raspunderii
In niciun caz site-ul si administratorul sau nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din orice: i) erori, greseli, sau lipsa de acuratete a continutului; ii) vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs. la site-ul si serviciile noastre; iii) orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate datele personale si/sau informatii financiare stocate in acesta; iv) orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin site. Aceasta limitare a raspunderii se va aplica in masura permisa de lege in jurisdictia aplicabila. Daca ati primit un e-mail de la targulanimalelor.ro si nu doriti sa il confirmati, va rugam ignorati e-mail-ul.


Incheierea acordului
Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, site-ul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.


CONDITII SI REGULI DE UTILIZARE
Adauga anuntul tau nou si cauta anunturi pe targulanimalelor.ro tinand cont de urmatoarele reguli:


Un singur anunt
Aveti voie sa postati acelasi anunt o singura data, anunturile care apar de doua sau mai multe ori vor fi sterse de pe site!
Anuntul postat este valabil timp de 365 de zile.


Categoria corecta
Puteti posta doar anunturi care se incadreaza la una din categoriile mentionate pe site-ul targulanimalelor.ro.
Anunturile care nu se incadreaza in categoria corecta vor fi sterse. Postarea de continut obscen este strict interzis si va duce la stergerea anuntului si banarea ip-ului.


Imagini
Prin incarcarea imaginilor pe targulanimalelor.ro garantati faptul ca aveti drepturile necesare de autor asupra imaginilor.


Animale
Cumpararea / vanzarea de animale de companie trebuie sa fie in conformitate cu legile privind protectia animalelor.


Caracterul anuntului
Orice anunt cu caracter pornografic, obscen sau profanator, limbaj vulgar, informatie ilegala, imorala, amenintatoare, abuziva, defaimatoare, va fi sters de pe targulanimalelor.ro.

Anunturi discriminatorii
Anunturile discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, bolilor, apartenentei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii similare, vor fi stersi de pe targulanimalelor.ro.

NOTA: Anunturile care nu respecta regulile de mai sus vor fi sterse de pe acest site.